Xportliever

Sportivate your life!

Vacature voor een Sportivator

Xportliever, een organisatie die staat voor “Groei in de maatschappij door sport- en vrijetijdsbesteding”. Wij gaan van sport- en vrijetijdsbesteding een geaccepteerd middel maken om maatschappelijke kansen te vergroten en/of kwaliteiten juist in te zetten.

De afgelopen jaren hebben wij als Xportliever al vele ‘Sportivate’ projecten begeleid, ontwikkeld en ondersteund. Dankzij deze projecten en activiteiten hebben wij onszelf nog beter leren kennen en hebben wij ons Manifest ontwikkeld wat nu de rode draad is voor al onze activiteiten. Samenwerken aan je eigen ontwikkeling, focus op groei in plaats van prestaties, en goede begeleiding zijn hierin de pijlers. Daarnaast zijn wij druk geweest met het ontwikkelen en bepalen van onze stip op de horizon en de routes die dit mogelijk gaan maken. Dit doen wij vanuit een aantal bepalende en herkenbare kernwaarden:

Sportieve Doordenker / Positieve Verbinder / Individueel Zelfverzekerd / Coachende Leraar/ Liefdevol Ontwikkelen

Wij willen in de toekomst graag door ontwikkelen en door groeien en daarom zoeken wij een Sportivator. Een Sportivator is iemand die andere mensen inspireert, stimuleert en motiveert zodat ook zij deel gaan/blijven nemen aan de diverse activiteiten. We zoeken een Sportivator die zichzelf herkent in bovenstaande kernwaarden en die graag een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de deelnemers. Wij zoeken een Sportivator die verantwoordelijkheid durft te dragen voor de uitvoering en ontwikkeling van diverse beweegactiviteiten in diverse omgevingen.

Het gaat om 10-14u (afhankelijk van je profiel) per week die je redelijk flexibel in kunt delen. Hierin zitten een aantal concrete (instuif) activiteiten die je op diverse plekken in Amersfoort uit gaat voeren. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe activiteiten die ontwikkeld moeten worden voor diverse partners. Lesbevoegdheid is, helemaal met het oog op de toekomst, een grote pré. De activiteiten kunnen per direct gestart worden!

Sta jij voor groei in plaats van prestatie en speelt plezier een belangrijke rol in het behalen van je doelstellingen? Ben jij getriggerd, voel je je handen jeuken om te beginnen of iemand te attenderen op deze vacature? Wij juichen dit van harte toe. Mail je CV inclusief uitdagende motivatie naar xportliever@live.nl en we zullen zeker contact met je opnemen.