Xportliever

Sportivate your life!

Stichting Beach Sports

Na 3 succesvolle edities van het Beach open heeft de organisatie besloten om gezamenlijk een stichting op te richten die zich voornamelijk bezig gaat houden met het organiseren, coördineren en uitvoeren van Beach Events in Amersfoort en omstreken. De krachten van Danny de Graaf (event coördinatie) Dirk Jan Beeftink (muziek en productie) en Jelte Bakker (sport organisator) zullen in de stichting gebundeld worden.

Met ruim 250 teams die al hebben deelgenomen aan het prachtige  Beach open hopen wij een goede basis te hebben neergelegd voor de volgende edities. Wij zullen aankomend jaar dan ook uitbreiden naar 6 velden en ruimte maken voor ruim 700 sporters in verschillende categorieën. Door ook weer een uitgebreid sportief aanbod neer te zetten voor het basisonderwijs, stoppen wij veel tijd en energie in een voor ons belangrijk maatschappelijk doel: kinderen bewust maken van het sportieve en dus gezonde aspect van bewegen. Voor dit onderdeel van het programma zullen wij dan ook actief de samenwerking zoeken met de omliggende basisscholen, waardoor er in totaal maar liefst 300 kinderen gebruik kunnen maken van ons sportieve aanbod!
Door bij de uitvoering van onze activiteiten te kiezen voor een samenwerking met het MBO-onderwijs kunnen 20 leerlingen van de opleiding Sport & Bewegen als stageopdracht werken aan hun competenties, waarbij wij hen vanuit Stichting Beach Sports de gevraagde deskundige begeleiding zullen bieden.

Bent u op zoek naar een fantastische ervaring op het strand in de stad, wilt u deelnemen aan een uniek evenement in Amersfoort of graag met collega’s de zomer lekker inluiden? Stichting Beach Sports maakt het mogelijk!!

Zie ook www.stichtingbeachsports.nl