Xportliever

Sportivate your life!

Team

Jelte Bakker – Oprichter en Sportkundige

Jelte is afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam en vader van twee jonge kinderen. Na zijn opleiding gaan werken als buurtsportcoach in de krachtwijken van Amersfoort. Nadat hij verder en sneller wou dan de organisatie aankon is hij deels voor zichzelf begonnen. Na het combineren van jobcoaching met het eigen ondernemerschap en het lesgeven aan een MBO niveau 1 klas heeft hij in 2015 de stap gezet richting volledig zelfstandig ondernemerschap. Vanuit zijn eigen ontwikkelde Sportivate gedachte wil hij sport erkent zien als middel voor maatschappelijke groei. Sport is voor Jelte veer meer dan rondjes rennen of tegen een bal aan trappen. Sport is bewegen, Sport is emotie, Sport is persoonlijke groei, Sport is spelen en plezier hebben. Sport is voor iedereen. Jelte zet kaders, voert uit en zorgt dat er uitgevoerd wordt. Met sport en vrijetijdskunde als voornaamste pijler en de didactische vaardigheden van een leraar is hij ons slot op de deur dat er ook daadwerkelijk dingen uitgevoerd gaan worden.

Sportieve Doordenker / Positieve Verbinder / Individueel Zelfverzekerd / Coachende Leraar / Liefdevol Ontwikkelen

Yannick Cornelisz – Sportpedagoog

Yannick is een fanatiek sporter. Sporten is de belangrijkste bijzaak in zijn leven. Na zijn middelbare school heeft hij de MBO opleiding Sport en Bewegen gevolgd. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het organiseren en begeleiden van sportieve bijeenkomsten, maar hij wilde meer. Hij is de HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gaan volgen en heeft deze in september 2016 afgerond. Zijn passie ligt bij het begeleiden van (probleem) jongeren, met als middel de sport en met het doel om ieder kind, ongeacht cultuur, geloof of afkomst te laten sporten en daardoor een stukje ontspanning en ontwikkeling te bieden.
Yannick is open, eerlijk en sociaal. Sinds december 2016 werkt hij met veel enthousiasme bij Xportliever.

Anne BakkerAdviseur 

Anne heeft een Master in Management Consulting aan de Vrije Universiteit behaald en is pianist. Na zijn studie vertrok hij voor een krap half jaar naar Nepal om hier pianoles te gaan geven als vrijwilliger bij een muziekschool in Kathmandu. Aangezien hij tijdens zijn studie al 6 maanden in Stockholm gestudeerd had en ook tijdens de studie als bestuurslid bij het Erasmus Student Network op lokaal en nationaal niveau ervaring heeft opgedaan is hij een man van de Wereld. Na een aantal jaren als ZZP’er en adviesrollen bij het MKB is Anne nu actief op het snijvlak van de organisationele en creatieve wereld. Hij gelooft dat wij de factor mens volledig uit het oog verloren zijn in ons werkende leven en hekelt vastgeroeste structuren waarin het individu slechts een nummertje in de machine is. Het Sportivate programma’s voelen voor hem dan ook als een frisse wind. Vanaf zijn piano vertelt hij verhalen zowel in woorden als muziek en hij zal zorgen voor de creatieve invalshoeken, verbinding tussen partijen, organisationele structuur en bovenal dat de mens altijd centraal zal staan in wat wij doen.