Xportliever

Sportivate your life!

Misie en Visie

Xportliever brengt mensen samen door sport- en vrijetijdsbesteding en herkent hun kwaliteiten waardoor ze groeien in hun kracht. Wij verbinden de fysieke, creatieve en mentale kant van sport- en vrijetijdsbesteding met de sociale kwaliteiten voor succes in de maatschappij. De Sportivate methode laat mensen samenkomen en sporten, ontwikkelt kwaliteiten en slecht drempels.

Xportliever is een bedrijf dat zich bezighoud met het coördineren, aanbieden en uitvoeren van sport- en vrijetijdsactiviteiten en evenementen. Het is een bedrijf wat langzaam uit wil groeien tot een gezonde zelfstandige organisatie die meerdere partijen in Amersfoort en omstreken voorziet van sportief plezier. Er zijn al diverse scholen, verenigingen en organisaties die gebruik maken van de sportieve activiteiten van Xportliever, doel is natuurlijk dat u ook binnenkort aansluit bij deze groep.

Sportief plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Sporten moet leuk zijn. Sporten moet je de energie geven die je nodig hebt in je wekelijkse werkzaamheden. Sportief bezig zijn, individueel of in groepen. Wij richten ons op een grote en diverse doelgroep zodat wij zoveel mogelijk mensen kennis kunnen laten maken met Xportliever en het aanbod.

Op de website vind u een greep uit het aanbod dat Xportliever kan leveren, dit is nu vooral gericht op het onderwijs, bedrijven en particulieren.

Heeft u zelf leuke ideeën voor een sportdag, evenement of sportieve activiteit? Schroom niet want wij denken graag met u mee en verzorgen alles tot in de puntjes. Wij leveren enkel Sportief Plezier!!