Xportliever

Sportivate your life!

Sportivate Your Life

Sportivate your life is de methode die wij gebruiken tijdens al onze lessen.

Van incidentele deelnemer van sportactiviteiten naar een structurele deelnemer. Onze enthousiaste trainers zorgen voor de juiste setting en motivatie om door te zetten, je doelen te behalen, gezond bezig te zijn en te werken aan een fit en vitaal leven. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie kunnen inspireren en motiveren om te blijven bewegen.

Ook de structurele deelnemer heeft bij ons een belangrijke taak. Van structurele deelnemer naar Sportivator. Dit is niet voor iedereen weggelegd maar voor sommige sporters kan dit net dat stapje extra zijn. Een Sportivator inspireert (inspirator), stimuleert (stimulator) en motiveert (motivator) andere sporters om ook deel te nemen aan de beweeg activiteiten. Hij of zij is een voorbeeld voor incidentele sporters en kan deze sporters ook begeleiden op hun weg naar structurele deelname.

Deze methode zal op den duur bijdragen aan een gezond, energiek en vitaal leven waarin je niet alleen met je eigen gezondheid bezig bent maar ook oog hebt voor anderen om je heen en hoe je hen kan laten delen in het plezier wat sporten te bieden heeft.

sportivate your life Triangle